Power meet....

Lördagmorgon....vaknar sisådär vid 05 tiden med ungar "kryllande" i sängen...hm...varför kan dom inte sova en hel natt i sina egna sängar...hur jobbigt är det inte att vakna att man ligger på sidan, längst ut på madrassen & ca 30 cm yta fick man foga över....
Själva så ligger alla 3 snett & vint över hela sängen & brer ut sig och sover sådär lugnt, skönt, avslappnat & mår tydligen synnerligen utmärkt alla 3!!!

Nåja efter utfodring utav 3 barn så sitter vi i bilen kl 9 för att bege oss till Västerås där uffe varit hos kompisen LarsÅke, det är ju Power Meet i Västerås....
Bilresan var katastrofal...ibland funkar ingenting alls. Abbe tvärsur för han hade tydligen planerat att han skulle gå till Elsa & leka idag eller ngn annan kompis, Ebbe kom på att han ville följa med Abbe till nån kompis vilket inte Abbe tyckte...Ebba ville till västerås men inte till Power Meet utan till någon hästaffär som tydligen var bra...Ja va säger man!! Om man säger nåt!!
Ni kan ju kanske ana hur rolig bilfärd detta var!!
När vi tillslut hamnat rätt på denna GIGANTISKA bilparkering så skulle vi försöka sammanstråla med Uffe...leta efter en nål i höstack är nog lättare!!

Barnen hade tinat upp & tyckte att nu var det skojsan här minsann, massor med ..ja i deras tycke leksaksbilar...hm det var nog mer "samlar objekts bilar" med tanke på prislappen på dessa små bilar som kryllade i alla "knallar". Tillslut hittade vi iallafall 2 bilar för 100 kr & pojkarna var lyckliga resten utav dagen...Men då hade ju inte Ebba fått nåt än..puh...vi hittade en silverring till Ebba & så vart hon glad också....

Att gå på sådan här marknader eller vad man ska kalla det är en utmaning kan jag lova....
Först Uffe som vill kolla på gamla begagnade bildelar, Pojkarna på leksaksbilar & gärna stanna vid varje godis / Glass / korvstånd för att inhandla nåt ätbart..dessutom under tiden varva med att bli burna, gå & rumla själva....Ebba som gärna vill titta på tingeltangel prylar......
Sedan har vi mej då...ja vad vill jag titta på då???...ingen aning!! Huvudet e på helspänn hela tiden med att kolla vart vi går, hur vi går, vart alla är, kånka på lillpojken för hans ben går sönder var femte minut enligt han själv iallafall och det mest lustiga är att det funkar utmärkt att gå till glass stånd & stå i kö...hm...

Vi såg en massa bilar här också...inte riktigt min "nisch" här i livet men lovade att ta kort på denna underliga parkering..man kan ju undra varför det är nödvändigt med denna funktion..!!??!!


Tillslut efter att ha gått här i ett par timmar så känner man sig ganska utpumpade  & vill bara till bilen för att åka...men va ser man då..eller rättare sagt våra söta lärkvingar ser plötsligt att man kan få hoppa  med  sele!! Åh det vill vi gööra, snäälla, sööta!!
Givetvis så ger man med sig & tillåter detta 1 gång, det kostar ju trots allt 50 kr per unge i 5 minuter = 150 spänn på 5 minuter!!
Dom hoppar & är lyckliga!! Jag & Uffe är också lyckliga när vi tittar på deras glädje.....

Ebba i Luften, här gjordes det volter i massor!!

Abbe hoppade Lugnt & sansat och trivdes bra med det!!

Ebbe, han fick drag hjälp i benet utav killen för att han skulle komma upp i luften ordentligt..det passade Ebbe utmärkt & skratten haglade

Men här efter 5 minuter tog väl idyllen slut!!
Våra Lärkvingars minne är vääldigt kort!! Dom ville utav ngn lustig anledning åka igen!! Nä sa Uffe & jag bestämt Nu ska vi gå till bilen!!

Tillslut efter om & men kom vi till slut ut ur parkering efter att Uffe blivit totalt galen på "parkerings killen" som lyckats ..nästan iallafall..parkera in alla bilar utan att nån kunde komma ut!!

Vi åkte tillbaka till Lars Åkes familj & fikade på eftermiddagen, dom har 2 små killar i våra pojkars ålder så det vart mycket "kill lek" ett tag & vi fick sitta ett tag i lugn & ro.....very nice!!

Resan hem till vårat hus var minst sagt "orolig"...detta kan man ju ta en annan gång...hahahi
Ebbe somnade i bilen & sov sedan resten av natten....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0