Lilla JAG har fått en AWARD...

Tänk att man har fått en Award....jag som har varit såå dålig på att uppdatera min "privata sida"...kan ju viska till Er att det handlar om lathet att få in sakerna jag gjort på denna blogg...o:)

Tack UlrikaWan...det värmde jätte mycket att få en Award utav dej...Denna award kommer jag att skicka vidare till 7 st. andra som har härliga bloggar & som jag besöker lite då & då.
Jag är verkligen ingen surfande människa utan är mest hos mina leverantörer & beställer varor på deras bloggar....o:) men det händer att jag surfar runt lite då tid finns som "bonus"...och dessa besöker jag då:

http://ogonblicken.blogspot.se  - Fantastiska Tette! Inte nog med att Tette gör fina kort hon är en människa som är öppenhjärtlig & så varm! En glädje att få chansen att träffa henne ibland & utbyta tankar & ideer med scrappandet...Du är bäst!
http://ulrica.org  - Även Ulrica är en sån människa som man är otroligt stolt över att känna & umgås med ibland. Ulrica har magiska kunskaper & fingrar & allt hon gör blir bara såå perfekt!! Ulrica är en av mina fantastiska kursledare i min lilla butik...Tack för att Du fått mej att uppleva fotografering och att du lärt mej lite grejjor inom detta stoora område....Du är kanoon!!
http://jennym.zuper.se  -  Varma Jenny på västkusten...vill att du skulle bo här uppe! Jenny är så fantastisk inom scrappandet, verkligen gillar dina LO´s. Inte nog med att du scrappar bra, dina fotografier går inte av för hackor heller. Ta nu & flytta hit, jag har planer för dej isåfall!!...o:)
http://missylwa.blogspot.com - Här har karriären inom korttillverkning gått i raket fart!! Du är så fantastisk som människa, tack för att jag får ha dej som vän. Ylwa har också underbara kurser inom stämpling, emboss & sånt där i min butik. ...Tack!!
www.chorells.se - Min andra hand....min fantastiska Sara som jag har jätte stor glädje utav i min Butik, super duktig tjej som har en sån positiv livsglädje att man bara mår bra i Saras närhet...Du är Bäst du med!! Tack för att du har bra kurser i min butik. Sara snackar om sina hundar & jag svarar Sara med mitt "animal" snack...Du vet Sara...o:)
http://jennys-kreativasida.bloggagratis.se - Snacka om att fantasin  och  kreativitetens planet finns på denna blogg!! Du är en otrolig människa som jag fick träffa "live" på LC mässan i oktober...man blev nästan så lite blyg...o:) en typ kändis framför mej...liksom!! Gillar din scrappar stil skarpt!
www.pysselgumman.se - Jag älskar alla papper som denna fantastiska människa tar fram, Dessa papper är jag väldigt glad att få ha i  min butik - promotar dom hårt!! Fantastiska Teresa som jag fått äran att träffa några gånger under Scrap Eventen i Helsingborg dessa 2 år...man blir bara matt & väldans avis på...tänk att alltid göra såå fina saker hela tiden. Nu har pysselgumman haft lite flytt ledigt men snart lär det komma nya alster på rad...väntar otåligt!!

Så där ja...besök nu deras bloggar & titta runt på allt dom har att visa upp!!

Må gott så länge & kram.....mian

Kommentarer
Postat av: Sara

ÅHHHHHH tack så jättemycket!!!

Du är sååå go.

Bamsekram från mig

2008-10-20 @ 19:21:37
URL: http://www.chorells.se
Postat av: S

du har fått en AWARD av mig...kika in hos mig får du se...

Kramkram2008-10-20 @ 21:10:17
URL: http://www.chorells.se
Postat av: Tette

Men du snälla människa !!! Tack så hemskt mycket, jag blev jätteglad över din motivering. Ha det så himla bra.

Kram från Tette

2008-10-21 @ 07:18:06
URL: http://ogonblicken.blogspot.com
Postat av: Ylwa

Tack vännen för dina fina ord - de värmer gott.

kram

Ylwa

2008-10-22 @ 18:12:24
URL: http://missylwa.blogspot.com
Postat av: ulrica

Jag ska ärligt erkänna att jag är dålig på att surfa på nya bloggar skäms.. så nu måste jag bättra mig.. för häromdagen fick jag tips på vad som fanns att läsa om lilla mig i en jättehärlig blogg :o)Kan man bli annat än superduperlycklig för såna ord?? Stort TACK, Mian. You really made my day :o)Massor med bamsekraaaaaaaaaaamar

2008-10-28 @ 15:22:19
URL: http://ulrica.org

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0